BETONOSZLOP (Vibropréselt technológiával)
Kerítést épít?
Beton kerítésoszlopra van szüksége?
Legyen olcsó, de jó minőségű?
Válassza az egyedi technológiával készült vibropréselt oszlopainkat!
MENÜ

Hagyományos oszlop

 

Na ez az, amit mi már nem gyártunk!!!

 

 Elég sok helyen találkozhatunk ilyen típusú kerítésoszlopokkal, néha még nálunk is szokták keresni.

Néhány évvel ezelőtt még mi is így készítettük az oszlopainkat, amivel az akkori ügyfelek természetesen elégedettek voltak. Én azonban nem voltam teljesen elégedett! Éreztem, hogy tudnánk mi ennél sokkal jobb minőségű terméket is gyártani (persze úgy, hogy az árak ne emelkedjenek emiatt).

 A hagyományos módon készült oszlopoknál csak minimális mértékű anyagtömörítés volt elérhető az egyszerű eljárásnak köszönhetően, s ez nem tette lehetővé egy bizonyos ponton túl a jobb minőség elérését. A vibropréselt technológia a betongyártásban talán a leghatékonyabb eljárás arra, hogy a betonból kevesebb víz és tömörödést segítő adalék használata mellett a legnagyobb szilárdságú terméket állítsunk elő. Kezdetben azt terveztem, hogy mindkét  terméktípust gyártani fogjuk, de ennek csak akkor lett volna értelme, ha nem sikerül valami jobbat, csak „mást” létrehozni. Miután láttam, hogy az új technológiával gyártott termék lényegesen erősebb, jobb minőségű lett, úgy döntöttem, hogy szakítunk teljesen a régi módszerrel.

Sajnos ennek az lett az eredménye, hogy néhány ügyfelet elvesztettünk, akik félve az újtól továbbra is ragaszkodtak a „régi, jól megszokotthoz”. Én azonban úgy gondolom, azokat az ügyfeleket, akik minket választanak, meg kell tisztelnünk azzal, hogy kizárólag a legjobb minőséget kínáljuk számukra.

 Nem célunk minden igényt kielégíteni, csak a leg jobbat kínálni! Ez üzletpolitikánk alapja, s épp ezért nem állunk le továbbra sem a fejlesztésekkel, hogy jobbat és még jobbat hozzunk létre.

 

Ha tehát valaki ragaszkodik a „hagyományos” módon készült kerítésoszlopokhoz, azt javaslom, keressen olyan piaci szereplőket, akik így készítik termékeiket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

Asztali nézet