BETONOSZLOP (Vibropréselt technológiával)
Kerítést épít?
Beton kerítésoszlopra van szüksége?
Legyen olcsó, de jó minőségű?
Válassza az egyedi technológiával készült vibropréselt oszlopainkat!
MENÜ

Kérdések, melyekkel gyakran találkozunk

 

 

 

Honnan tudom, hogy valóban vibropréselt egy termék?

 

Az utóbbi időben azt tapasztaljuk, hogy a "vibropréselt" kifejezést a vevőink is egyre gyakrabban használják, kimondottan ilyen típusú terméket keresnek. Ugyanakkor egyre több gyártó is ezzel a kifejezéssel hírdeti a saját termékét, noha előfordulhat, hogy annak semmi köze sincs a technológiához.

Miből tudhatjuk, hogy egy termék vibropréselt? Csak abból, hogy a gyártó azt állítja, hogy az, sajnos még nem !

Ennek a technológiának is megvan a maga sajátossága. A betontermék jellegzetes felületi struktúrával rendelkezik, mely könnyen felismerhető. Mivel az eljárás elengedhetetlen feltétele a földnedves beton használata, így a végterméken  látható marad a beton ún. szemszerkezete, ugyanis itt  a felületen nem jelenik meg az ezt elfedő  cementlé, mely kifejezetten a  "híg betonos" technológiát jellemzi. Valószínüleg láttak már térburkoló követ, zsalublokkot, vagy pázsitrácskövet, melyek felülete szintén így néz ki. Egyszerűen csak rá kell nézni egy betontermékre, s mi magunk is felismerhetjük, hogy valóban ilyen típusú termékkel van-e dolgunk. Mikor egy gyártó úgy dönt, hogy termékét  ilyen megtévesztő megnevezést használva próbálja eladhatóbbá tenni, az sokat elárul mind a gyártóról , mind termékének minőségéről, üzletfilozófiájáról. Válasszon megbízható gyártótól megbízható minőséget!

 

 

Hol található a telephelyünk illetve a lakóhelyük közelében van e másik telephely?


Telephelyünk Nyíregyháza-Nyírszőlősön található, jelenleg más telephelyünk nincs. Kisebb mennyiség vásárlása esetén jó alternatíva lehet felkeresni valamelyik viszonteladónkat a lakóhelyük közelében (erről telefonon érdeklődhet).

 


Mennyibe kerül a szállítás, le tudjuk –e szállítani?


Természetesen el tudjuk szállítani termékeinket bárhová, viszont a szállítás díjáról csak telefonos egyeztetés után tudunk pontos árat mondani. Mivel a magas üzemanyag árak miatt a fuvarköltség nagyobb távolságra igen sokba kerülhet, kisebb tétel vásárlásánál ez nem biztos, hogy megéri a vevőnek. Ilyen esetben érdemesebb felkeresni a lakóhelyük közelében lévő viszonteladóink egyikét (nyílván ott már magasabb árakkal fog találkozni, de lehet még így is megéri ott megvenni!). Nagyobb tételnél viszont mindenkép megéri közvetlenül tőlünk vinni az árut. Amennyiben megoldható visszfuvarban a szállítás, úgy a jelentkező többletköltség még reális keretek között marad. Mennyiségtől függően kel mérlegelni a lehetőségeket!

 

Ezek a termékek mennyivel jobbak más gyártók termékeinél?


Telefonos érdeklők gyakran teszik fel ezt a kérdést. Telefonon keresztül azonban ne várják azt, hogy valóban objektív választ kaphatnak erre a kérdésre (senki sem fogja a konkurencia termékét dicsérni a sajátjával szemben). Azt javaslom mindenkinek, amennyiben lehetősége van, győződjön meg a minőségről személyesen, higgyen a saját szemének; így nem érhetik meglepetések.Az oszlopokba rakunk-e vasat, ha igen, hányat?


Mivel ezek az oszlopok vasbeton termékek, így természetes, hogy rakunk bele vasat (minden oszlop 3 szál acélhuzalt tartalmaz), bár erre nem hívjuk fel külön a figyelmet; mint ahogy arra sem, hogy van benne kavics és cement is.

 

 

Tényleg olyan erős, mint más gyártók hasonló áru, de vastagabb oszlopai?


Az egyedi gyártási technológiának köszönhetően igen, lehetséges ez. A hagyományos módon készült oszlopok gyártói azzal érvelnek, hogy mivel az ő termékük több betont és/vagy vasat tartalmaz, így az nyílván erősebb is. Erre a „többlet anyagra” azonban valójában csupán a kevésbé hatékony gyártási eljárásból eredő gyengébb betonszerkezet miatt van szükség. A vibropréselt technológiával készült betonnál ezzel szemben jóval nagyobb szilárdság érhető el még kevesebb anyag felhasználása mellett is. Ha esetleg kétségei vannak efelől, javaslom, vesse össze a különböző gyártási technológiákat folyamatukban a helyszínen (amennyiben lehetősége van rá), s meg fog győződni minderről személyesen is. Röviden: csak meg kel nézni, hogyan készül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Asztali nézet